Αρνητικη Ενεργεια

Ένα σημαντικό θέμα, που αποτελεί σήμερα σοβαρό αντικείμενο συζήτησης, είναι το Αρνητικη ενεργειαΠολλές και διαφορετικές έρευνες έχουν διεξαχθεί επί του θέματος αυτού.νθρωποι, φυτά και ζώα επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

κοσμικη αχτινοβολια, τα πυκνά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δίκτυα  υψηλής τάσεως, δορυφορικοί σταθμοί, ραδιοτηλεοπτικοί πομποί και εγκαταστάσεις ηλεκτρικού ρεύματος, υποβοηθούν γενικότερα  την «Σαλάτα Κυμάτων» που βρίσκεται στην  ατμόσφαιρα  και αιτιολογούν την  ενεργειακή δυσαρμονία στη Γη. Η Ιατρική  καταγράφει  τόσο σε  ανθρώπους όσο σε  ζώα, πολλά νέα και εντελώς διαφορετικά συμπτώματα παθήσεων. 

Η φύση μάς δίνει πολλές ενδείξεις για το πόσο δραστικά είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.  Για παράδειγμα, κάποιος τοποθέτησε μια κυψέλη κοντά σε τέτοια φορτία υψηλής τάσεως και οι μέλισσες αντέδρασαν ξεκάθαρα ενάντια στα ένστικτα τους. Ξαφνικά, έγιναν πολύ επιθετικές και έστρεφαν τα κεντριά τους η μία εναντίον της άλλης. Οι τελευταίες που επέζησαν, στράφηκαν εναντίον της βασίλισσάς τους και  την σκότωσαν. 

Είναι πλέον  γνωστό πως αυτές οι επιπτώσεις έχουν να κάνουν με τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως επιβεβαιώνει και η σύγχρονη Φυσική. Είναι λοιπόν επιβεβλημένο, για λόγους υγείας, να προστατεύονται οι κατοικίες αλλά και οι εργασιακοί χώροι από τις συνεχείς επιβλαβείς ακτινοβολίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γνωστά  συμπτώματα από την επίδραση της ακτινοβολίας:

  • Κακός και ανήσυχος ύπνος , αίσθηση κοπώσεως ακόμα και μετά απο πολλές ώρες ύπνου.

  • Τάση προς νευρικότητα και εκνευρισμό, πρόβλημα συγκέντρωσης

  • Όγκοι και λευχαιμία, πίεση και επίμονοι πονοκέφαλοι.

 

Επίδραση εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών:

Ραδιοσταθμοί, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές κεραίες, πυλώνες υψηλής τάσης, γραμμές τρένου, τραμ και τρόλεϊ είναι επιβλαβείς παράγοντες για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, όταν βρίσκονται κοντά σε κτίρια.

Για την εναρμόνιση της επιβλαβούς ακτινοβολίας τοποθετούμε εκκρεμες με βορβαδισμο υψηλης τασεως. Οι σχηματίζουν ένα πεδίο, το οποίο επιδρά σαν μια προστατευτική ασπίδα, μεταβάλλοντας τις ακτινοβολίες  από αρνητικές και μη συμβατές στον ανθρώπινο οργανισμό, σε θετικές  και συμβατές εναρμονίζοντας τον. Ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα  σε Kv καλύπτονται και εναρμονίζονται επιφάνειες διαφορετικών μεγεθών.

Εναρμόνιση των αρνητικών ακτινοβολιών της αρνητικης ενεργειας

Για τα  προϊόντα με τα οποία μπορούμε να εναρμονίσουμε το περιβάλλον μας από τις αρνητικές και βλαβερές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας,αρνητικης ενεργειας κάντε Κλικ εδω

Μαγνητικά πεδία
Η Διεθνής Επιτροπή Προστασίας από τη Μη Ιοντίζουσα Ακτινοβολία (ΙΝCΙRΡ), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WΗΟ) και τη Διεθνή Επιτροπή Προστασίας από την Ακτινοβολία (ΙRΡΑ), έχουν προτείνει από το 1998 ως όριο αποδεκτής έκθεσης του πληθυσμού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα 1.000 mGauss (μιλιγκάους). Ωστόσο, όπως σημειώνει ο κ. Λουκάς Μαργαρίτης, καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Ραδιοβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, «πρόσφατες έρευνες ενοχοποιούν μαγνητικά πεδία ακόμα και στο επίπεδο των 4 mG». Δηλαδή η τιμή που προτείνει η επιστημονική κοινότητα είναι 250 φορές κάτω από τα ισχύοντα όρια. «Οι μετρήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει ξεπερνούν κατά πολύ τα προτεινόμενα νέα όρια αποδεκτής έκθεσης στην ακτινοβολία», συμπληρώνει η κ. Αγγελική Κατσαρού βιολόγος- ερευνήτρια.

Σε μετρήσεις της έντασης του μαγνητικού πεδίου που πραγματοποίησε ερευνητική ομάδα του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών σε κατοικίες και σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται κοντά σε πυλώνες υψηλής και υπερυψηλής τάσης, καθώς και σε υποσταθμούς της ΔΕΗ, καταγράφηκαν τιμές 10- 20 mG, μέσα σε σχολικά συγκροτήματα και κοντά στα 50 mG σε αυλές πολυκατοικιών.
 

 

 

Αρχικη σελιδα

τηλεθεραπεια

www.fenomena.gr

www.youtubelive.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Ηχοθεραπεία

Νέα Προϊόντα