ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
  Web Audio - Tone Playing Experiment

 

The below controls allow you to play sounds through Google Chrome and Safari 6+.


 

ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΡΕΙΚΙ

 

 

 

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ 

 

 

                 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

 

 

                                                * ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ *

 

 

Κατά την διαδικασία του πρώτου συντονισμού του Κουνταλίνι Ρέικι, όλα τα τσάκρα καθαρίζονται και ξεμπλοκάρουν, εκτός από το ριζικό. Το κύριο ενεργειακό κανάλι από το τσάκρα του στέμματος ως το ριζικό καθαρίζεται και προετοιμάζεται για την αφύπνιση της Κουνταλίνι που θα βιώσεις κατά τον δεύτερο συντονισμό του Κουνταλίνι Ρέικι. Το τσάκρα της καρδιάς διευρύνεται και το ενεργειακό κανάλι από τα χέρια ως το τσάκρα του στέμματος ανοίγουν τόσο ώστε η ενέργεια του Ρέικι να μπορεί να ρέει.

 

Μόλις η φλόγα της Κουνταλίνι ανάψει κατά τον δεύτερο συντονισμό του Κουνταλίνι Ρέικι όλα τα κύρια και τα δευτερεύοντα τσάκρα καθώς και ενεργειακά κανάλια θα καθαριστούν και θα ανοιχτούν.

 

 

                                               *  ΘΕΡΑΠΕΙΑ  *         

 

Παρακάτω δίνονται μερικές απλές οδηγίες για το πώς δίνουμε θεραπεία σε κάποιο πρόσωπο.

 

 1.  Ακούμπησε τα χέρια σου στους ώμους του ασθενή.

 2.  Καθάρισε το μυαλό σου από σκέψεις και σκέψου «Ρέικι» μετά τον δεύτερο                  συντονισμό του Κουνταλίνι Ρέικι θα πρέπει να σκέφτεσαι «Κουνταλίνι Ρέικι» για να ξεκινήσει η ενέργεια να ρέει. Απλώς άφησε την ενέργεια να ρέει. Δεν χρειάζεται να συγκεντρωθείς για να διατηρήσεις την ροή της ενέργειας, από μόνη της ρέει ελεύθερα και για όσο χρειάζεται ο αποδέκτης…απλώς χαλάρωσε και απόλαυσε την ενέργεια.

 3.  Μόλις περάσουν 3 – 5 λεπτά θα αισθανθείς την ενέργεια να σταματάει, ή μπορεί να αισθανθείς λίγη κούραση ή μια μικρή εξάντληση. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία ολοκληρώθηκε η θεραπευτική ενέργεια όμως θα συνεχίσει να δουλεύει μέσα στον ασθενή, με αυτό τον τρόπο ο ασθενής θα λάβει την κατάλληλη θεραπεία που χρειάζεται, χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο σοβαρή ή ασήμαντη είναι η πάθηση.

Να θυμάσαι ότι η ενέργεια ρέει πάντα εκεί που χρειάζεται και όση χρειάζεται.   

 

 

Παρακάτω δίνονται μερικές απλές οδηγίες για το πώς δίνουμε τηλεθεραπεία ή αλλιώς θεραπεία από απόσταση σε κάποιο πρόσωπο.

 

1.      Οραματίσου τον ασθενή ή το όνομά του ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σου. Τώρα ένωσε τις παλάμες σου έχοντας τον αριστερό αντίχειρα επάνω στον δεξιό.

2.   Καθάρισε το μυαλό σου από σκέψεις και σκέψου «Ρέικι» μετά τον δεύτερο                  συντονισμό του Κουνταλίνι Ρέικι θα πρέπει να σκέφτεσαι «Κουνταλίνι Ρέικι» για να ξεκινήσει η ενέργεια να ρέει. Απλώς άφησε την ενέργεια να ρέει. Δεν χρειάζεται να συγκεντρωθείς για να διατηρήσεις την ροή της ενέργειας, από μόνη της ρέει ελεύθερα και για όσο χρειάζεται ο αποδέκτης…απλώς χαλάρωσε και απόλαυσε την ενέργεια.

3.   Μόλις περάσουν 3 – 5 λεπτά θα αισθανθείς την ενέργεια να σταματάει μπορεί να αισθανθείς λίγη κούραση ή μια μικρή εξάντληση.Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία ολοκληρώθηκε. Η θεραπευτική ενέργεια όμως θα συνεχίσει να δουλεύει μέσα στον ασθενή, με αυτό τον τρόπο ο ασθενής θα λάβει την κατάλληλη θεραπεία που χρειάζεται, χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο σοβαρή ή ασήμαντη είναι η πάθηση.

Να θυμάσαι ότι η ενέργεια ρέει πάντα εκεί που χρειάζεται και όση χρειάζεται. 

Με την ίδια μέθοδο γίνεται και η αυτοθεραπεία. Είναι μια καλή ιδέα για να πραγματοποιείς μια αυτοθεραπεία στον εαυτό σου καθημερινά.

 

                                         

                                        ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ  *   

 

Είναι πολύ απλό να καθαρίσεις έναν χώρο(πχ. δωμάτιο - σπίτι).Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο  της θεραπείας από απόσταση, αλλά αντί να σκεφτείς κάποιο όνομα, θα πρέπει να φέρεις στο μυαλό σου έναν συγκεκριμένο χώρο.

(πχ. το σπίτι του Γιώργου) και ξεκίνα την ροή της ενέργειας. Αυτή η διαδικασία συνήθως κρατάει 3 – 5 λεπτά.

Καλό θα ήταν να καθαρίζεις το σπίτι σου κάθε 14 μέρες.

Να θυμάσαι ότι δεν είναι τόσο σημαντικό, το πόσο καλά ή έντονα οραματίζεσαι το αντικείμενο ανάμεσα στις παλάμες σου, και μόνο η πρόθεσή σου να θεραπεύσεις αρκεί για να υπάρξει ροή ενέργειας στο σωστό σημείο.

 

 

    

                                  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΜΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ  *   

 

Πάντα υπάρχει ένας καρμικός δεσμός μεταξύ των κοντινών μας προσώπων και των εαυτών μας ή ακόμα και προσώπων που κάποτε υπήρξαν κοντινά μας. Αυτοί οι δεσμοί, μερικές φορές μπορούν να μας βαραίνουν ψυχολογικά και να έχουν αρνητικές συνέπειες στα διάφορα μέλη του φυσικού μας σώματος. Πολύ συχνά οι σχέσεις δυναμώνουν όταν θεραπεύεται ο καρμικός δεσμός τους. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό τον τύπο θεραπείας ανάμεσα σε σένα και αυτούς που αγαπάς ή αγάπησες κάποτε. Για να το κάνεις αυτό θα χρειαστείς την τεχνική θεραπείας από απόσταση. Εάν για παράδειγμα επιθυμείς να βελτιώσεις την σχέση σου με την μητέρα σου, θα πρέπει να γράψεις «η σχέση μου με την μητέρα μου» με τον δείκτη του ενός χεριού στην παλάμη του άλλου. Ένωσε τις παλάμες σου και ξεκίνα την ροή της ενέργειας. Εάν πάλι θέλεις να θεραπεύσεις την σχέση κάποιου άλλου, τότε γράψε «η σχέση του Γιώργου με την μητέρα του».Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θεραπεία εξ επαφής αλλά και από απόσταση. Η διαδικασία κρατάει 3 – 5 λεπτά αλλά μην εκπλαγείς εάν καμιά φορά σου πάρει λίγο παραπάνω.

 

 

              *  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ  *

 

Μπορείς επίσης να βοηθήσεις για την ομαλή εξέλιξη μιας κατάστασης ή να θεραπεύσεις-βελτιώσεις τον χαρακτήρα ή τις ατομικές δεξιότητες του εαυτού σου ή κάποιου άλλου. Προσπάθησε για παράδειγμα να θεραπεύσεις την ζήλια, την νευρικότητα, το άγχος, τον πονόδοντο, την υπομονή, την θλίψη, τον θυμό, την επικοινωνιακή ικανότητα του λόγου, τα φωνητικά ή προβλήματα άρθρωσής του λόγου. Τότε γράψε ή σκέψου «πχ. Το θυμό μου, την επικοινωνία μου, κτλ.»ή για κάποιον άλλο «πχ. τον πονόδοντο του Γιώργου»

Να θυμάσαι ότι πρέπει να έχεις ωραίο αίσθημα όταν ξεκινάς μια θεραπεία. Επίσης στον καθένα υπάρχουν κάποια πράγματα με τα οποία δεν πρέπει να
”ανακατευτείς” διότι υπάρχουν για κάποιο σημαντικό λόγο, αλλά θα είσαι ικανός-ή να κρίνεις τι πρέπει
να θεραπευθεί και τι να αφεθεί, για να κάνει τον δικό του κύκλο και να δώσει το δικό του μάθημα.

Οι θεραπείες αυτές μπορούν να εφαρμοστούν και στα ζώα.

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

                                                                                                                                        

                           ……………………………………………………..

                    

                  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

                                

 

                                             *  ΘΕΡΑΠΕΙΑ  *           

 

Από εδώ και στο εξής όταν θεραπεύεις θα πρέπει να σκέφτεσαι «Κουνταλίνι Ρέικι».

Τώρα πλέον χρησιμοποιείς την φωτιά της Κουνταλίνι ως θεραπευτική ενέργεια.

 

 

                           *  ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΡΕΙΚΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ  *

 

Τώρα μπορείς να λάβεις ένα ιδιάζων είδος διαλογισμού το οποίο βοηθάει στην διαδικασία του ενεργειακού καθαρισμού σου. Ο διαλογισμός κρατάει περίπου 5 λεπτά. Αυτή η διαδικασία θα αναβαθμίσει και θα δυναμώσει την φωτιά-ενέργεια της

Κουνταλίνι.

 

 

Οδηγίες για τον διαλογισμό.

1.      Κάθισε ή ξάπλωσε με τα μάτια κλειστά.

2.      Σκέψου «Κουνταλίνι Ρέικι Διαλογισμός».Εδώ ξεκινάει η διαδικασία και 5 λεπτά αργότερα σταματάει αυτόματα.

Απλώς χαλάρωσε και απόλαυσε την ενέργεια.

Θα πρέπει να κάνεις χρήση του διαλογισμού καθημερινά

 (ΜΟΝΟ μία φορά ημερησίως) για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της διαδικασίας του αυτο-καθαρισμού.

 

 

 

Όποτε χρησιμοποιείς αυτή την τεχνική του Κουνταλίνι Ρέικι πάντα θα λαμβάνεις τόση ενέργεια όση είσαι σε θέση να χειριστείς και χρειάζεσαι και τίποτα παραπάνω. Ποτέ δεν θα σου δοθεί ενέργεια πέρα των δυνατοτήτων σου. Αυτό βέβαια ισχύει μόνο όταν έχει να κάνει με τον διαλογισμό, την αυτοθεραπεία και την θεραπεία άλλων.

 

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

                 

                  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

 

 

 

                                 ΕΠΙΠΛΕΟΝ   ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΙ

 

 

                                      *  ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΡΕΙΚΙ  *

 

 

Κατά το άνοιγμα ένα αιθερικό διαμάντι θα τοποθετηθεί μέσα στο τσάκρα του στέμματος. Το οποίο λειτουργεί ως εξής: όλη η ενέργεια του Ρέικι που ρέει μέσα από αυτό το τσάκρα εμπλουτίζεται με τις ιδιότητες του διαμαντιού. Αυτή είναι μια ισχυρή ενέργεια που φωτίζει και θεραπεύει τα πάντα στο πέρασμα της με την προϋπόθεση, πως δεν υπάρχουν άλλα «υποβόσκοντα» προβλήματα.

 

Οδηγίες χρήσεως: Από εδώ και στο εξής όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική σκέψου «Διαμαντένιο Ρέικι» αντί για «Κουνταλίνι Ρέικι».Αυτή η τεχνική ενδυναμώνει εξαιρετικά την ενέργεια.

 

 

                                *  ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΡΕΙΚΙ  *

 

 

Επάνω και γύρω από όλο το σώμα μας έχουμε μικρά αποθέματα μερικών κρυστάλλων. Πρόκειται για σημεία εξόδου για τα τραύματα που βιώσαμε κατά την διάρκεια της ζωής μας. Κάθε φορά που αναβάλουμε και αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πάσης φύσεως τραύμα, ένας κρύσταλλος σχηματίζεται.

Ένα τραύμα μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα σπασμένο χέρι, μια εξάρθρωση, ένα στραμπούλισμα, μια τραυματική κατάσταση θλίψης κτλ.

Πχ. εάν κάποιος σπάσει το χέρι του, ένας κρύσταλλος σχηματίζεται για να διατηρεί τις μνήμες του πόνου και των συναισθημάτων που δημιουργήθηκαν από αυτό το τραύμα. Εάν  δεν υπάρχουν άλλα άλυτα προβλήματα ή συναισθήματα πίσω από αυτό το τραύμα, τότε οι κρύσταλλοι μπορούν να θεραπευθούν και να διαλυθούν. Σχεδόν κάθε κρύσταλλος γύρω από το σώμα μπορεί να θεραπευθεί.

 

 Οδηγίες χρήσεως: Μία πλήρης θεραπεία αποτελείται από 2 θεραπευτικές συνεδρίες. Κάθε συνεδρία πρέπει να έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά και θα πρέπει και τα 2 χέρια να αγγίζουν τον ασθενή. Μία θεραπεία Κρυστάλλινου Ρέικι δεν είναι δυνατόν να δοθεί από απόσταση. Απεναντίας όμως όταν δίνεις θεραπεία στον εαυτό σου θα πρέπει να χρησιμοποιείς την μέθοδο από απόσταση, επειδή είναι ο εαυτός σου αυτός που θεραπεύεις (αυτοθεραπεία).

Μονάχα είναι αναγκαίο να δίνεται μια πλήρης θεραπεία ανά άτομο.

 

                                                  

              

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               DNA ΡΕΙΚΙ  *

 

Αυτή η τεχνική δυναμώνει την ικανότητα να θεραπεύουμε τις «αλυσίδες» του DNA μας που ευθύνονται για τα χαρακτηριστικά μας (πχ. δακτυλικό αποτύπωμα).Μπορούμε τώρα να θεραπεύσουμε τα αρνητικά κληρονομικά γενετικά χαρακτηριστικά καθώς και κληρονομικές ασθένειες. Θα έχεις ορατά αποτελέσματα, ύστερα από τις πρώτες 3 εβδομάδες.

 

Οδηγίες χρήσεως: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική και εξ επαφής και εξ αποστάσεως. Ένωσε τα χέρια σου και σκέψου «DNA Ρέικι»

Είναι μόνο αναγκαίο να δίνεται μια θεραπεία ανά άτομο. Η θεραπεία συνήθως κρατάει 3 ως 5 λεπτά.

 

 

 

                         *  ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ  *

 

Συνήθως το πρώτο και πιο σοβαρό τραύμα(ψυχολογικό),είναι η διαδικασία της γέννησης. Το σοκ δηλαδή που βιώνει ένας άνθρωπος  κατά την γέννηση του. Ο καλύτερος και πιο ομαλός τρόπος για να απαλλαγεί κάποιος από αυτό το τραύμα, είναι ο παρακάτω κατά τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα εξειδικευμένο είδος ενέργειας καθώς θεραπεύεις.

 

Οδηγίες χρήσεως: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική και εξ επαφής και εξ αποστάσεως. Ένωσε τα χέρια σου και σκέψου «Ρέικι για το τραύμα της γέννησης »

Είναι μόνο αναγκαίο να δίνεται μια θεραπεία ανά άτομο. Η θεραπεία συνήθως κρατάει 3 ως 5 λεπτά.

 

 

                                *  ΡΕΙΚΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ  *

 

Όπως υπάρχουν οι καρμικοί δεσμοί μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχουν επίσης και μεταξύ ανθρώπων και τόπων όπως ακόμα και με τον ίδιο τον πλανήτη μας την ΓΗ. Αυτοί οι δεσμοί μερικές φορές μπορεί να μας βαραίνουν και μερικές φορές να έχουν επίδραση στην υγεία μας. Η ενέργεια που χρησιμοποιούμε εδώ είναι λίγο διαφορετική από αυτήν του Διαμαντένιου Ρέικι και έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.

 

Οδηγίες χρήσεως: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική και εξ επαφής και εξ αποστάσεως. Ένωσε τα χέρια σου και σκέψου «Ρέικι τοποθεσίας »

Είναι μόνο αναγκαίο να δίνεται μια θεραπεία ανά άτομο. Η θεραπεία συνήθως κρατάει 3 ως 5 λεπτά.

 

 

 

 

 

                           *  ΡΕΙΚΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ  *

 

Αυτή η τεχνική είναι για να θεραπεύεις μπλοκαρίσματα που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν ή ακόμα και σε προηγούμενη ζωή.

 

Οδηγίες χρήσεως: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική και εξ επαφής και εξ αποστάσεως. Ένωσε τα χέρια σου και σκέψου «Ρέικι προηγούμενης ζωής »

Μια πλήρης θεραπεία ολοκληρώνεται-αποτελείται από 3 θεραπευτικές συνεδρίες.

 

                                    *  ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ  *

Μετά από αυτό το άνοιγμα-συντονισμό, μπορείς μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, μέσω μιας συγκεκριμένης θέσης των χεριών να εξισορροπήσεις όλα τα ενεργειακά συστήματα του σώματός σου.

 

Οδηγίες χρήσεως: Ένωσε τους δείκτες με τους αντίχειρες (δεξί με δεξί, αριστερό με αριστερό) και μείνε έτσι για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θέτει σε λειτουργία έναν μηχανισμό που εξισορροπεί όλα τα ενεργειακά σου συστήματα εξολοκλήρου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μια ώρα και πρέπει να γίνεται μόνο μια φορά την ημέρα.

 

                                                   

                                                   *  ΠΡΟΤΑΣΗ *

Μια καλή ιδέα είναι πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τεχνικές του Κουνταλίνι Ρέικι 3, να πραγματοποιήσεις πρώτα μια θεραπεία ¨Καταστάσεων-δεξιοτήτων – ικανοτήτων¨. Μετά μπορείς αν θέλεις να συνεχίσεις, δοκιμάζοντας να θεραπεύσεις το ¨Τραύμα της γέννησης, Θεραπεία τοποθεσίας, Θεραπεία Προηγούμενης ζωής και μετά DNA…αν η θεραπείες δεν είναι εξ αποστάσεως και ο ασθενής μπορεί να ξαναρθεί την επόμενη ημέρα ή κάποια στιγμή αργότερα, μια Κρυστάλλινη θεραπεία¨.

 

                          *  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ  *

 

Κρύσταλλοι, δέντρα, και άλλα αντικείμενα μπορούν να ανοιχτούν-συντονιστούν στην ενέργεια του Ρέικι. Μπορείς πχ. να ανοίξεις ένα κόσμημα που συνηθίζεις να φοράς. Από εδώ και στο εξής, το κόσμημα θα ¨κουβαλάει¨ την ενέργεια του Ρέικι για οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς επιπλέον ισχύ!

Το αντικείμενο χρειάζεται να συντονιστεί μόνο μια φορά.

 

Οδηγίες συντονισμού:(Απευθυνόμενος-η προς τον ανώτερό σου εαυτό)

«Ζητάω αυτό το (όνομα αντικειμένου) να συντονιστεί ως κανάλι του Ρέικι» 

Ύστερα από 30 δευτερόλεπτα περίπου η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Να θυμάσαι ότι πριν αρχίσεις να δίνεις θεραπείες σε άλλους θα πρέπει πρώτα να θεραπεύσεις τον εαυτό με τις εξής θεραπείες: Κρυστάλλινο, DNA, Τοποθεσίας, Προηγούμενης ζωής και Τραύμα της γέννησης.

 

Καλή τύχη και καλές θεραπείες!

 

 

Αρχικη σελιδα

τηλεθεραπεια

www.fenomena.gr

www.youtubelive.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Ηχοθεραπεία

Νέα Προϊόντα