fylaxto.gr    
 
 

 

  Ο κ. ΓΑΛΑΝΟΣ - ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ

ΜΕ ΤΟ ΕΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΗΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

. ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΥΧΕΡΟ ΔΙΣΚΟ   ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ  ΑΝΤ1 

 

Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΝΔΡΕΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΚΕΡΔΙΣΕ 45000 ΕΥΡΩ      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       αστρολογικος βιομαγνητικος τυχερος δισκος

              

 

 

Μια ασπίδα προστασίας γύρω από τον ανθρωπο

 Με τον τυχερο δισκο μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα, όπως:
Προστασία της αύρας και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης, με πνευματική εγρήγορση και δημιουργικότητα.
Ευεξία, ακόμα και μετά από πολύωρη εργασία σε οθόνη.του pc
Οδηγίες χρήσεως
ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ( ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ )
 
Αποτελείται από το ζωδιακό κύκλο που είναι σταθερός και τον κινούμενο εσωτερικό δίσκο που απεικονίζει τις ώρες γεννήσεως και τους τομείς της ζωής μας.Στην όπισθεν πλευρά απεικονίζεται η πυραμίδα που είναι η κεραία η οποία αποτελεί την έναρξη λειτουργίας του.
 
Τρόπος χρήσεως: Τοποθετούμε την ώρα γεννήσεως μας στο ζώδιο μας και τότε παρατηρούμε ότι ο δείκτης δείχνει τον ωροσκόπο μας και τους τομείς της ζωής μας. Εάν δεν γνωρίζουμε την ώρα γεννήσεως μας, τοποθετούμε το νούμερο 13:00 ατό ζώδιο μας.
Παράδειγμα : ζώδιο Ταύρος και ώρα γεννήσεως 13:00 Όταν τοποθετήσουμε το νούμερο 13 στο εν λόγω ζώδιο , παρατηρούμαι ότι ο ωροσκόπος είναι παρθένος και σε αυτό το σημείο ορίζονται οι τομείς της ζωής (υγεία , αισθματικές σχέσεις , γάμος , χρήματα , τύχη) . Τοποθετούμε τότε τον δείκτη της χειρός μας , στην προαναφερθήσα πυραμίδα για μερικά δευτερόλεπτα της ώρας , δίνοντας έτσι την αύρα μας και επιτυχγάνοντας εύνοια. Μπορούμε να διορθώσουμε τον τομέα της ζωής μας ο οποίος έχει πρόβλημα π.χ. γάμος , επαγγελματικά , απλά και μόνο τοποθετώντας στην ώρα γεννήσεως το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον αντίστοιχο τομέα της ζωής μας. Εχει ακόμα πολλές άλλες εφαρμογές για τις οποίες περισσότερες πληροφορίες θα έχετε από τον κ. Κώστα Γαλανό στο τηλέφωνο
6936-74.61.73


Προσοχή ! Το παραπάνω βιομαγνητικό μπρελόκ είναι απολύτως προσωπικό και δεν επιτρέπεται να αγγίζεται από άλλα άτομα για να μην συγχέονται οι αύρες και αποπροσανατολίζεται η σχετική ενεργειακή δύναμη που έχει ο καθένας μας . Εάν συμβεί όμως αυτό πάρτε μας τηλέφωνο στο
 www.fylaxto.gr
ΤΗΛ 6936-74.61.73
 

 

Eκρεμμες ανοιχτη γραμμη με τον συμπαν
 

ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 

Αποτελείται από τον κονοειδή κορμό και το έλασμα ( καπάκι ) που καλύπτει εσωτερικό άδειο κοίλωμα , στο οποίο τοποθετούμε το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει και επιθυμούμε.
 

Τρόπος χρήσεως: Αφού τοποθετήσουμε το προαναφερθέν αντικείμενο στο κοίλωμα του και βιδώσουμε το έλασμα (καπάκι) περνάμε μια λεπτή κλωστή στην οπή του εν λόγω ελάσματος την οποία κρατάμε στην άκρη και το εκκρεμές μένει ακίνητο προς τη φορά της βαρύτητας. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή με την ενέργεια ευτού και τη δική μας αύρα δίνουμε την επιθυμία μας με ένα ναι ή όχι αναλόγως και αν αυτό κινηθεί, μας φανερώνει την αλήθεια.Είναι και αυτό αυστηρώς προσωπικό με πολλές λειτουργίες τις οποίες θα σας δώσουμε τηλεφωνικά στο 6936-74.61.73


ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΜΑΘΕ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑ Ο ΦΙΛΟΣ ,Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ


  Με το υποσυνείδητο μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το εκκρεμές της ζωής το οποίο γνωρίζει τα λάθη που θα γίνουν στο μέλλον αλλά και τις επιτυχίες που θα κάνουμε. Για να έρθουμε σε επαφή μαζί του, μιλάμε αργά διότι βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση όπου εκεί βρίσκονται πολλά υποσυνείδητα ανθρώπων. Φυσικά σε αυτή την διάσταση δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε ο τόπος ούτε χώρος .Ιδανική ασπίδα για άμυνα απέναντι σε συναισθήματα και ασθένειες. Προστατεύει τον οργανισμό από ηλεκτρομαγνητικά πεδία και διάφορες δυσαρμονικές ενέργειες, προερχόμενες από τρίτους. Σας προστατεύει ακόμα κι όταν οδηγείτε, από τα Η/Μ πεδία του αυτοκινήτου. Να τη φοράτε καθημερινά ή να την έχετε στην τσέπη σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.Ταχυονισμένο, εξουδετερώνει τις επιπτώσεις των επιβλαβών Η/Μ ακτινοβολιών από οθόνες ηλεκ. υπολογιστών (φορητών και σταθερών) και τηλεοράσεων.  Η φυσική ροή της κοσμικής ενέργειας προς το σώμα μας, διαταράσσεται από τις αριστερόστροφα πολωμένες ακτινοβολίες, προκαλώντας συμπτώματα ανισορροπίας και επιβαρύνοντας την υγεία μας.Τη νύχτα μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας.

 

     

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

◄◄  Τι είναι  αρνητικη ενεργεια

ΩΡΟΣΚΟΠΕΙΑ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΤΟΥΣ ΜΗΝΟΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ                                

 20-34 ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ Η ΚΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, Κ.Λ.Π.

ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ   ΒΙΒΛΙΟ 30-50 ΣΕΛΙΔΕΣ Α4 ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΣΑΣ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΑΛΕΝΤΟ Κ.Λ.Π.) ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ 30-50 ΣΕΛΙΔΕΣ Α4 ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΣΑΣ ΗΜΙΣΥ, ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. 

ΤΗΛ 6936-74.61.73

 
 

 

Copyright © 2010 fylaxto.gr® - All Rights Reserved

Αρχικη σελιδα

τηλεθεραπεια

www.fenomena.gr

www.youtubelive.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Ηχοθεραπεία

Νέα Προϊόντα