Κρεββατοκάμαρα

Και για την κρεβατοκάμαρα, έχει να προτείνει λύσεις το Φενγ-Σούι. Κατ αρχάς, καλό θα είναι εάν υπάρχει καθρέφτης να απομακρυνθεί απ το χώρο. Αν δεν γίνεται, φροντίστε το κρεβάτι να μην καθρεφτίζεται απ τον καθρέφτη. Στη Νοτιοδυτική γωνία, που βρίσκεται ο τομέας που αντιπροσωπεύει τον Έρωτα και γενικότερα τις σχέσεις, τοποθετήστε πάνω σε ένα τραπεζάκι, τριαντάφυλλα κόκκινού χρώματος, δύο ξύλινες κινέζικες πάπιες που να έχουν διαφορετικό μέγεθος για να δηλώνουν την ύπαρξη αρσενικού θηλυκού, ή δύο κηροπήγια πάλι διαφορετικού μεγέθους , ή δύο γλαστράκια. Στη Νοτιοανατολική πλευρά, που βρίσκεται ο Τομέας του πλούτου, τοποθετήστε τα κοσμήματά σας. Πάνω απ το κρεβάτι, ένας πίνακας που να δείχνει ένα ερωτευμένο ζευγάρι, είναι ότι καλύτερο. Τα εικονίσματα μην τα τοποθετείτε πάνω απ το κρεβάτι. Μπορείτε να τα έχετε στην Βορειοανατολική γωνία.

Τουαλέτα

Ο χώρος της τουαλέτας, φροντίζουμε να είναι πάντοτε καθαρός, οι βρύσες να μην στάζουν, το καζανάκι να μην έχει διαρροές και το καπάκι της τουαλέτας να είναι πάντοτε κλειστό.Το καλύτερο απ όλα θα είναι αν η λεκάνη, βρίσκεται σε χωριστό χώρο απ το υπόλοιπο μπάνιο.

Σαλόνι - Τραπεζαρία

Για να υπάρξει ισορροπία στο σαλόνι και στη τραπεζαρία, φροντίστε να υπάρχουν χρωματικές αντιθέσεις (Γιν - Γιανκ). Ανοιχτό χρώμα στους τοίχους, με σκούρα έπιπλα. Τα έπιπλα, προτείνει το Φενγκ Σούι να μην έχουν ακμές. Τα στρογγυλά τραπέζια για παράδειγμα, είναι προτιμότερα απ τα τετράγωνα. Στην Βορειοανατολική γωνία, τοποθετήστε τη βιβλιοθήκη. Ανατολικά, σε κάποιο έπιπλο, ή ακόμα και σε ένα συνδυασμό από ράφια, μπορείτε να τοποθετήσετε οικογενειακές φωτογραφίες και κάπου εκεί κοντά, κάποιο φυτό, που αναπτύσσετε σχετικά γρήγορα (η ανάπτυξη των μελών της οικογένειας). Στη Νοτιοανατολική πλευρά του δωματίου, που βρίσκεται ο Τομέας του Πλούτου, τοποθετήστε αντικείμενα αξίας (ασημικά, κρύσταλλα). Στην ίδια γωνία, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ένα φυτό, που προηγουμένως στη ρίζα του θα έχετε θάψει κάποιο νόμισμα. Δυτικά, βρίσκεται ο Τομέας τύχης και δημιουργίας των παιδιών. Κάπου εκεί λοιπόν, θα μπορούσατε να βάλετε τις φωτογραφίες τους, επαίνους και πτυχία ή ακόμα και τα μετάλλιά τους από αθλητικές δραστηριότητες.

Κουζίνα

Στο χώρο της κουζίνας, καλό θα είναι να μην υπάρχουν ράφια που σας προσβάλλουν όταν είστε εκεί. Δηλαδή ράφια που η τομή ή οι γωνίες τους προεκτείνοντάς τις σας σημαδεύου Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, φροντίστε να τα αντικαταστήσετε με ντουλάπια, που πάντα θα είναι κλειστά. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην δημιουργείται σύγκρουση στοιχείων αντιθέτων (Φωτιάς και Νερού) είναι η θέση της ηλεκτρικής κουζίνας ως προς το νεροχύτη. Καλό θα είναι να μην είναι τοποθετημένα το ένα απέναντι απ το άλλο, ούτε και δίπλα δίπλα.

Γραφείο

Εάν διατηρείτε γραφείο ή κατάστημα, αξιοποι είστε στο μέγιστο των χώρο του για να σας αυξήσετε τα κέρδη σας και για να μείνει ευχαριστημένη η πελατεία σας. Σε γενικές γραμμές, τοποθετήστε την ταμειακή μηχανή στη θέση του Πλούτου δηλαδή Νοτιοανατολικά και ακριβώς δίπλα της για να διπλασιάσετε τα έσοδα-τοποθετήστε έναν καθρέφτη. Ο Η / Υ, που είναι ένας χρήσιμος βοηθός, καλό θα είναι να τοποθετηθεί στη Βορειοδυτική γωνία και να τακτοποιηθούν τα καλώδιά του. Στο Νότο, στην πλευρά της Φήμης, τοποθετήστε ένα φυτό γρήγορης ανάπτυξης και ένα σποτ φωτισμού με κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω.

 

  • Ένα σφαιρικό, πολυεδρικό κρύσταλλο κρεμασμένο από το παράθυρο φέρνει μεγαλύτερο πάθος στις σχέσεις σας.
  • Μην τοποθετείτε φωτογραφίες των παιδιών σας στο υπνοδωμάτιο. Εδώ, είναι καλύτερα να ξεχνάτε ότι είστε γονείς και να είστε μόνο ζευγάρι -? Ή απλώς να είστε πάλι ο εαυτός σας.
  • Το αντίθετο ισχύει για τις φωτογραφίες του γάμου σας ή φωτογραφίες που εικονίζουν εσάς και το σύντροφό σας σε χαρούμενες στιγμές ή μια οποιαδήποτε εικόνα που να δείχνει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Προσπαθήστε όλοι οι πίνακες του υπνοδωματίου να έχουν τρυφερά, ευχάριστα θέματα, για να επιτείνεται το αίσθημα της ασφάλειας.
  • Στο υπνοδωμάτιο πρέπει να επικρατεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και γλυκύτητας, έτσι οι κουρτίνες είναι προτιμότερες από τις περσίδες.
  • Αποφύγετε την τηλεόραση. Αν πρέπει να υπάρχει, όμως, φροντίστε να τη σκεπάζετε ή βάλτε τη σε ένα ντουλάπι.
  • Η πόρτα πρέπει να ανοίγει προς το εσωτερικό του δωματίου και να ανοίγει τελείως ελεύθερα. Μην κρεμάτε πράγματα στην εσωτερική της πλευρά και μη στοιβάζετε πράγματα πίσω της, αλλιώς δεν πρόκειται να πάρετε όλη την ενέργεια που αναλογεί στον τομέα των σχέσεων σας.
  • Καλύτερα να αφήνετε χώρο και στις δύο πλευρές του κρεβατιού, έτσι που ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας να αισθάνεστε στριμωγμένοι στον τοίχο. Το κάλυμμα του κρεβατιού δεν πρέπει να φτάνει ως το πάτωμα, για να μπορεί ο αέρας να κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω σας.
  • Όλα τα έπιπλα πρέπει να είναι στρογγυλεμένα, χωρίς μυτερές γωνίες. Πρέπει να υπάρχουν δύο όμοια τραπεζάκια κρεβατιού -? Στρογγυλά για να χαρίζουν καλή υγεία και να αποτρέπουν τους καυγάδες. Αν είναι ανόμοια, αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο θα καταπιέζει τον άλλο. Αν είναι τετράγωνα, μπορεί να στέλνουν κοφτερό τσι καταστροφικό για την υγεία, ειδικά για το συκώτι.
  • Μην κοιμάστε σκεπασμένοι με ηλεκτρική κουβέρτα, γιατί επηρεάζει το ευαίσθητο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα του σώματος. Οι παλιές καλές παραδοσιακές θερμοφόρες είναι ασύγκριτες.
  • Αν κοιμάστε σε ξεχωριστά κρεβάτια με τον σύντροφό σας, η σχέση σας δεν θα είναι καλή. Τα δύο κρεβάτια θα υπενθυμίζουν διαρκώς στο υποσυνείδητό σας ότι υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσά σας.
Για να ενισχύσετε την περιοχή του έρωτα, βάλτε ένα λευκό βάζο γεμάτο με φρέσκα κόκκινα ή ροζ λουλούδια στο τραπεζάκι δίπλα από το κρεβάτι σας για 27 μέρες, φροντίζοντας να αντικαθιστάτε τα λουλούδια που μαραίνονται και μετά κάντε ένα μικρό διάλειμμα -? Για μια εβδομάδα περίπου. Μετά, βάλτε ξανά λουλούδια για άλλες 27 μέρες και συνεχίστε να το κάνετε που και που.